Medisch Trainingscentrum | Training Training – Medisch Trainingscentrum

Personal training

PT = Personal Training
Beweeg eerst correct alvorens veel te bewegen.
De juiste aandacht en motivatie door jouw coach waardoor je wel gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken. Personal Training is voor iedereen die een duwtje in de rug nodig heeft, voor zij die op korte tijd veel resultaat willen boeken, voor zij die op zoek zijn naar hun motivator. Beginnende, recreatieve, competitieve of professionele sporters komen in aanmerking voor personal training. Het is immers maatwerk daarom is het toegankelijk en nuttig voor iedereen. training-pt1 De wetenschappelijke opbouw van de National Academy Of Sports Medicine (NASM) is de rode draad doorheen jouw training. Zo gaan we ervoor zorgen dat je lichaam optimaal gaat functioneren en presteren. Al onze trainers zijn (minstens) NASM CERTIFIED! Dit wil zeggen dat wij als trainers een officiële erkenning hebben nationaal en internationaal. Bij de voorstelling van het TEAM kan je nagaan welke andere diploma’s onze trainers nog bezitten. Je zal merken dat we heel veel kennis en ervaring in huis hebben. Body Posture ScanPersonal Training is maatwerk daarom is dit voor iedereen toegankelijk. Ben jij de volgende?Meten = weten! Iedereen die start met personal training zal eerst een grondige posturale check up krijgen. Dit doen we aan de hand van een aantal testprocedures die de zwakke biomechanische schakels in het lichaam kunnen blootleggen. Deze manier van testen is ‘evidence + experience based’. Hierbij worden de ROM (range of motion) van de gewrichten gecontroleerd en afgetoetst aan de resultaten van de verschillende testprotocollen.Op basis van deze gegevens kan er een trainingsschema opgemaakt worden met als doel je lichaam zo optimaal mogelijk te gaan gebruiken. Een minder kwetsbaar lichaam kan immers een groter trainings- en/of wedstrijdvolume verteren. image002.jpg@01D24FCA.D5646400Wij gebruiken hiervoor het OPTIMUM PERFORMANCE TRAININGSMODEL; dit is een wetenschappelijk gefundeerde manier van progressief trainen waarbij principes en wetenschappelijk richtlijnen uit de bewegingsleer worden toegepast. Er is nagedacht over het soort oefeningen, aantal herhalingen en de duurtijd van elke fase en dit is in een ‘labo-testing’ gecontroleerd en ‘gefijntuned’.

Klik hier voor gratis proefles PT
PD = Program design
De kracht van Personal Training op verplaatsing.
Ideaal voor zij die graag een op maat gemaakt schema voor krachttraining wensen, maar verkiezen om op verplaatsing te trainen.U krijgt dezelfde INTAKE als bij de Personal Training. Dus er wordt een ‘persoonlijk’ trainingsschema opgemaakt en tijdens 2 Personal Trainings wordt je schema uitgelegd. Daarna ga je zelf aan de slag.
SGT = Small Group Training
FUN FUN FUN!
Een Small Group Training bestaat uit een training met maximaal 6 personen. Dus geen grote groepen bij ons, wij streven naar kwaliteit zodat iedereen zijn/haar sportieve doelen kracht kan bijzetten. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training zeer goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan de vaste SGT, zie uurrooster. Als u van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor u. Bij een SGT training bepaalt jouw coach de inhoud van de training.

Klik hier voor gratis proefles SGT
CARDIO = SPORTMED
Laat je hart slagen.
Medisch Trainingscentrum heeft als sinds 2010 het grote geluk dat top cardiocoach Luk Bosmans tot het team van MTC behoort. Hij is mede eigenaar van SportMed Benelux.
  • intake-1
  • intake-2
  • intake-3
  • intake-4
intake-1intake-2intake-3intake-4
Een SportMed TestPoint (STP) is een sportwetenschappelijk testcentrum, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waarmee de SportMed Approved Coach een aantal gestandardiseerde sportwetenschappelijke testen kan afnemen. De resultaten van deze testen vormen de basis voor een SportMed Approved Coaching. SportMed loop- en fietstesten met of zonder lactaatmeting. coaching-smallEen SportMed TestPoint vormt de uitvalsbasis van een (aantal) SportMed Approved Coach(es). Als consument kan u er op afspraak terecht voor bewegingscoaching en/of trainingsadvies.Lifestyle SportMed Cardio LifeStyle coaching: Voor mensen die lichamelijk nog weinig tot niet actief zijn maar wel aan de slag zouden willen gaan.Performance SportMed Cardio Performance coaching: Voor sportievelingen die persoonlijke prestaties na streven.
Contacteer Luk Bosmans via luk@sportmed.be

SportMed Testing & Coaching