Stap 1

Je persoonlijke doelstellingen bepalen tijdens een intake gesprek

  • Wil je graag die extra coronakilo’s kwijtraken?
  • Bezorgt jouw bureaujob je vaak schouder- en nekklachten?
  • Wil je graag de kennis van een personal trainer inzetten om je doelen te bereiken? Bijvoorbeeld het verbeteren van je conditie?
Stap 2

screening op maat

We brengen jouw persoonlijke noden in kaart door een screening op maat. Van een houdingsanalyse tot bodyscan, met de juiste info kunnen we gericht aan de slag.

Stap 3

traject
OP MAAT

Na deze lichaamsanalyse maken wij voor jou een traject op maat. Een traject dat jou op weg helpt naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

ONZE WERKWIJZE

Jouw persoonlijk traject samengesteld door experten. Kies tussen de verschillende services of een pakket op maat.

PT - Personal training

Heb jij een duwtje in de rug nodig? Wil je op korte tijd veel resultaat boeken? Ben je op zoek naar een motivator? Dan is personal training iets voor jou. Personal training is maatwerk en daarom ook toegankelijk voor iedereen. Beginnende, recreatieve, competitieve of professionele sporter? Iedereen kan beroep doen op een personal trainer. Bij Personal Training starten we met een grondige analyse van je lichaam. Een houdingsanalyse voeren we uit om je zwakke schakels te bepalen.

Duotraining

Train je graag samen met een familielid of vriendi(n)? En wil je hierbij begeleid worden door een ervaren personal trainer? Dan is een duotraining iets voor jullie! 10 trainingen lang werk je samen met je sportbuddy en personal trainer aan je persoonlijke doelen.

SGT - SMALL GROUP TRAINING

Een Small Group Training bestaat uit een training met maximaal 6 personen. Bij MTC werken we in kleine groepen, omdat wij streven naar kwaliteit en het belangrijk vinden dat iedereen zijn/haar sportieve doelen kracht kan bijzetten. Persoonlijke begeleiding is op deze manier goed mogelijk en het samen sporten geeft je extra motivatie en uitdaging. 

Bodymap @ MTC

Kinderen bewegen steeds minder.  Dit heeft een grote impact op hun motorische ontwikkeling en de schoolrijpheid.  Er komen steeds meer kinderen op therapie, omdat ze uitvallen op school.  Vaak kunnen deze problemen voorkomen worden door te spelen en te bewegen.

Kinderen moeten vooral leren dat bewegen leuk en uitdagend is.  Hoe meer dingen ze uitproberen en inoefenen, hoe beter ze de controle hebben over hun eigen lichaam.  Ze moeten de ‘baas worden over hun lichaam’.   Pas dan ben je klaar om op de schoolbanken te gaan ‘zitten’.

Om kinderen uit te dagen in verschillende zaken kan je bij MTC Wommelgem terecht voor een reeks van 10 beweeguren voor kinderen van 3 tot 6 jaar.  Tijdens deze reeks komen de verschillende dieren van het Bodymap Ontwikkelingslab verschillende keren langs.  Telkens op een andere, leuke en speelse manier.

Omdat er gewerkt wordt in kleine groepen van maximum 6 kinderen, zal elk kind op zijn/haar niveau uitgedaagd worden.  Kinderen leren natuurlijk ook veel van elkaar.

We have got your back-Pack (Rugschool)

Wil jij graag preventief werken aan een sterkere rug?
Wil jij na rugrevalidatie bij MTC Ranst verder begeleid willen worden?
Kijk dan zeker naar ons rugschool-programma voor verdere begeleiding door kinesisten en gecertificeerde personal trainers. 

Wil je een duidelijk traject uitgestippeld door een ervaren personal trainer en diëtiste? Wil je begeleid bewegen en werken aan jouw zwakke schakels? Wil je die overtollige kilo’s kwijt en je resultaat op lange termijn behouden? Of net spiermassa bijkomen en sterker worden? Of allebei?

Wil jij gratis je manier van bewegen laten analyseren?

Klik op onderstaande knop om te connecteren met Moovment.pro.