Over ons

STRONGER EVERY DAY

HOE WIJ HELPEN

Focus op revalidatie en training

Het is onze missie om jouw medische problemen te verhelpen of te onderdrukken en jouw prestatieniveau te laten toenemen om jouw ambities waar te maken. Met een persoonlijke aanpak, de nodige expertise en oog voor innovatie staan jouw persoonlijke doelen steeds voorop. Ons multidisciplinair team staat steeds voor je klaar! Door middel van een transparant beleid trainen en behandelen wij op een correcte en éénduidige manier.  Wij blijven steeds op de hoogte van de veranderingen binnen de paramedische sector en scholen ons steeds bij.

Training MTC

HOE GAAN WIJ TE WERK

VAN REVALIDEREN
TOT FUNCTIONEREN

Zorgde een val, sportblessure, overbelasting, operatie… ervoor dat het bewegen niet meer even makkelijk en soepel verloopt? Dan is het tijd om de gespecialiseerde hulp van MTC in te roepen. Elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Daarom benaderen we jou als patiënt op een multidisciplinaire manier. Hierdoor vormen we een duidelijk beeld van jouw pathologische situatie en bepalen wij de enige juiste behandelingsstrategie. Jouw arts en/of specialist blijft uiteraard de centrale rol spelen in de coördinatie van jouw zorgtraject.

VAN functioneren
TOT presteren

Ook je lichamelijk prestatieniveau verhogen vergt een multidisciplinaire aanpak. Tijdens een lichaamsscreening sporen we de zwakke schakels in je lichaam op om deze daarna te verbeteren. Zo boek je vooruitgang op maat. Een team gespecialiseerd in Personal Training, Small Group Training, houdingsanalyses en SportMed Inspanningsproeven gaat samen met jou aan de slag en doet er alles aan om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

ONS TEAM

Elke

Verelst

"Are you moving poorly because you are in pain? Or are you in pain because you are moving poorly?"

Yannick

Lahousse

Don’t limit your challenges, challenge your limits.

Tim

Lamens

"Let’s get digital but stay physical"

Jannick

Van Sanden

"If something stands between you and your succes, move it. Never be denied."

An

Morbee

“Bewegen is goed, maar meer bewegen is beter”

Luk

Bosmans

"Succes ontstaat waar voorbereiding en gelegenheid elkaar ontmoeten."

Wil jij gratis je manier van bewegen laten analyseren?

Klik op onderstaande knop om te connecteren met Moovment.pro.