Stap 1

Je persoonlijke doelstellingen bepalen tijdens een intake gesprek

  • Wil je graag afvallen, zonder drastische voedingskeuzes te maken?
  • Wil je leren hoe je jouw eetgewoontes kan veranderen, in functie van jouw doelen?
  • Wil je graag de kennis van een diëtiste inzetten om jouw persoonlijke doelen te bereiken?
Stap 2

Meten = weten

Elke nieuwe afspraak meten we je lichaamsgewicht, vetpercentage en enkele omtrekken, want meten is weten! Zo blijf jij gemotiveerd en kunnen we snel bijsturen waar nodig. 

Stap 3

traject OP MAAT

Door deze metingen werken we steeds op maat. Samen bekijken we hoe we jouw eetgewoontes kunnen veranderen zonder drastische keuzes te moeten maken. Samen stippelen we een haalbaar traject voor je uit in functie van je doelen.

ONZE WERKWIJZE

Jouw persoonlijk traject samengesteld door experten

Voeding- en dieetadvies

Een diëtist raadplegen kan voor veel meer dan enkel en alleen gewicht verliezen. Een diëtist helpt bij diabetes, gewichtsproblemen, lipidenstoornissen (zoals bijvoorbeeld een te hoge cholesterol), lever-, gal- en nierproblemen, voedingsintoleranties en allergiën, tijdens of na een zwangerschap etc.

Gedurende acht afspraken leren we jou om je eetgewoontes te wijzigen in functie van je persoonlijke doelen. Samen gaan we voor een maximaal resultaat, dat snel zichtbaar én duurzaam is. Coaching doorheen jouw voeding- en dieetadvies is een must.

InBody

De InBody-apparatuur is niet-invasie, snel, gemakkelijk in gebruik en de ideale tool om de lichaamssamenstelling te meten. Daarnaast is de InBody goed te integreren binnen verschillende voedingsprogramma’s. De InBody-meting biedt uitgebreide resultaten die gebruikt kunnen worden om de voortgang van cliënten te monitoren en hen bij te leren over de verschillende componenten van het lichaam, de gezondheidsrisico’s en de effecten van voeding.

In minder dan 60 seconden biedt de InBody je nauwkeurige en objectieve metingen om de lichaamssamenstelling van je cliënt te evalueren en het succes van voedingsinterventies te monitoren. 

Lignavita

Wil je een maximaal resultaat dat snel zichtbaar is, maar bovendien ook duurzaam? Dan kan je kiezen voor Lignavita. Lignavita is een toonaangevende producent en leverancier van eiwitsupplementen, die gebruikt worden bij een eiwit-dieet. Het is een vorm van diëten die wetenschappelijk is onderbouwd en die zorgt voor een snel én blijvend resultaat, zonder spiermassa te verliezen. Lignavita gebruikt hoofdzakelijk plantaardige eiwitten die je gezondheid ten goede komen en geen extra belastingen geven op je spijsverteringsstelsel.

Wil je een duidelijk traject uitgestippeld door een ervaren personal trainer en diëtiste? Wil je begeleid bewegen en werken aan jouw zwakke schakels? Wil je die overtollige kilo’s kwijt en je resultaat op lange termijn behouden? Of net spiermassa bijkomen en sterker worden? Of allebei?