WAAROM EEN HOUDINGSANALYSE?

Moovment zorgt voor de juiste houding, proactief of tijdens je revalidatie

Bewegen is gezond. Maar dan wel als je het juist doet. Anders kan het leiden tot ongemakken en riskeer je blessures. MTC helpt je de kwaliteit van je bewegingen en zo ook je levenskwaliteit te verbeteren, dankzij Moovment. 

Via Moovment kan je een 2D- of 3D-scan maken van je lichaam en bewegingen, om te zien waar je kan bijsturen. Tijdens zo’n scan creëer je als het ware een virtuele versie van jezelf en je houding. Na de biomechanische meting maakt MTC een rapport op, en overloopt dat nadien met jou zodat jij weet waar je verbetermogelijkheden liggen.

De Moovment scans zijn uitermate geschikt voor mensen die proactief willen werken aan hun houding, of in een revalidatietraject zitten.  

Training MTC

EEN 2D- OF EEN 3D-SCAN?

DE 2D-SCAN

De 2D-scan is ideaal voor mensen die van thuis uit aan hun houding willen werken. Met behulp van je smartphone en een app, maak je snel en makkelijk een scan van je lichaam. Nadat je de app gedownload hebt en jezelf geregistreerd hebt, kan je meteen aan de slag. Nadien kan je in de app een verbinding met MTC maken, zo kunnen ook wij jouw resultaten bekijken en eventuele feedback geven. Wil je persoonlijke begeleiding om je verbeterpunten aan te pakken? Boek dan hier een online consult.

De 3D-SCAN

De 3D-scan gaat een stap verder, en maakt een virtuele versie van jezelf. Deze scan wordt uitgevoerd door MTC-professionals in onze praktijk in Ranst. Voor de scan wordt een speciale sensor en PC gebruikt. In een tijdspanne van 6 minuten zal het systeem je vragen om enkele bewegingen uit te voeren. Nadien wordt alle data verwerkt en krijg je een 3D-resultaat. Een specialist bij MTC neemt daarna samen met jou je resultaten door. 

next steps

Optie 1

REVALIDATIE

  • Wil je persoonlijk verderbouwen aan de resultaten van je houdingsanalyse? 
  • Onderging je een ingrijpende operatie?
  • Heb je het gevoel dat pijn je levenskwaliteit ondermijnt?
Optie 2

PERSONAL TRAINING

  • Wil je onder persoonlijk begeleiding werken aan goede lichaamshouding?
  • Samen met een personal trainer aan je fysieke doelen werken?
Optie 3

ONLINE CONSULT

Na deze screening werken we jouw persoonlijk plan uit. Onze experts staan je bij en werken samen met jou zo snel mogelijk richting maximaal resultaat. Ze begeleiden jou doorheen je volledige revalidatie.

Wil jij gratis je manier van bewegen laten analyseren?

Klik op onderstaande knop om te connecteren met Moovment.pro.