Medisch Trainingscentrum | Acties Acties – Medisch Trainingscentrum

 

MTC Acties
Hiernaast kan u een overzicht vinden van onze lopende acties.

 

NEW YEAR – NEW ME?

Om het nieuwe jaar goed in te zetten organiseren we een aantal GRATIS infosessies omtrent voeding, training en revalidatie. Deze infosessies kunnen je helpen om je doelen van 2019 te bereiken.

VOEDING: Te MTC Ranst: “Eten is een noodzaak – maar bewust eten is een kunst.”

Steeds meer mensen zijn bezig met het verbeteren of onderhouden van een gezonde levensstijl. Beweging en/of sporten is vaak een onderdeel dat meteen aangepakt wordt. Dit onderdeel is een kwestie van inplannen én doen. Indien je het niet doet, weet je dat je een steek gemist hebt. Met voeding is dit een heel ander verhaal. Eten moet iedereen. Dit is geen kwestie van doen of van niet doen. De vraag is: “Wat is goed eten voor mij?” Op deze vraag kan geen eenduidig antwoord geformuleerd worden, aangezien elke persoon verschillend is en iedereen andere doelen heeft.

LOWRES-5440

Om je voedingspatroon optimaal te doen afstemmen op jouw behoeften en persoonlijke doelen, kan je best op consultatie gaan bij een diëtiste. Janne Jordan is de vaste diëtiste van MTC.

Op zaterdag 19/01/2019 geeft ze een gratis infosessie te MTC Ranst waarbij ze zal toelichten hoe zij als diëtiste te werk gaat en waarvoor je allemaal bij haar terecht kan. Indien jij wil te weten komen waarom een diëtiste een echte meerwaarde kan zijn om jouw levensstijl te verbeteren, reserveer dan snel jouw plekje!

We verwelkomen graag iedereen op het gratis infomoment te MTC Ranst, Broechemlei 8, 2520 Ranst.

Zien we je zaterdag 19 januari om 9u45?

Reserveer je stoel.

Tot dan, Janne & Tim

___________________________________________________________________________________________________________________

TRAINING: Te MTC Wommelgem: Van 5 tot 42,195km?

Altijd al willen starten in de Antwerp 10 miles & marathon? Of is de short run eerder jouw doel? Of ben je een ervaren loper op zoek naar een betere prestatie?

10milesactie 3

Goed nieuws! MTC heeft het juiste begeleidingstraject klaar voor éénieder van jullie ongeacht de afstand die je wenst te lopen. Wil jij je laten begeleiden door topcardiotrainer Luk Bosmans en door ervaren personal trainers?

Kom dan naar onze infosessie op woensdag 16/01/2019 om 20u of op zaterdag 26/01/2019 om 10u te MTC Wommelgem. (Boven Cornelis Bedding) Herentalsebaan 417b, 2160 Wommelgem.

Graag tot dan!

Reserveer je stoel.

Luk Bosmans & Tim Lamens

___________________________________________________________________________________________________________________

REVALIDATIE: Te MTC Ranst: het nut van microcurrent tijdens de revalidatie.

BEST GROOT

MTC_logo+baseline_RGB_300ppi